På Brøndbyvester Bibliotek har Modul Retail Solutions A/S designet en totalindretning med nyt og gammelt inventar som er sammensat til en helhed med bedre flow og overskuelighed. Her er kommet farver og grafik ind på biblioteket som virker meget indbydende og det er blevet et dejligt bibliotek for børn, unge og voksne. Her er skabt læselyst, leg og viden med det nyindrettede biblioteksinventar. Legehus er i centrum for børneafdelingen og indeholder hylder og købmandsdisk og luge – hvor der kan sælges kaffe til mor og far. Børneafdelingen er fyldt med godt kvalitets inventar og her er mange muligheder for eksponering af bøger og andre materialer.

Her er mange muligheder for eksponering af bøger på udstillingspodier og Espalier. Modul RS er specielt kendt for A – og B podier til bogudstillinger – som kan kombineres med et fag Espalier – så der også kommer bøger op i højden og bryder rummet og fanger øjet. Sammen med vores store pallette af akrylbogstøtter og akryl skiltning såsom akryllommer, hvor man selv printer på A4 eller A3 papir og laver sine skilte – meget fleksibelt og udskiftbar.

Ved indgangen mødes man af en eksponeringsreol som Modul RS er meget kendt for – Espalier hedder systemet som let kan udbygges og fået også som fritstående eller som tilbehør til f eks. A og B podier. Reolen er helt speciel og arkitektonisk flot designet – den passer godt ind i arkitekturen og er let og transparent i sit udtryk.

Ved lån og aflevering er en portal med infoskærm og bogvogne til aflevering af bøger og andre materialer. Brugeren afleverer simpelthen direkte i bogvognen MissYoo – under den rigtige kategori f.eks Krimi – bogopsætteren kan herefter køre direkte hen og sætte materialerne på plads på hylden – klar til næste udlån. Reserveringsreolen har lange hylder så man bare sætter nye reserverede bøger ind på hylden og man skal ikke skifte til næste hylde så ofte.