Miss Yoo, den store bogvogn
Modul Retail Solutions har lagt stor vægt på at tilgodese arbejdskomfort, holdbarhed og fleksibilitet.
De solide og låsbare hjul, gør bogvognen nem at køre med. Hylderne er flytbare, og der kan sættes en kassette på vognen, så den kan bruges til andet end bøger. Bag på sidder Ego-hylden til personlige ting som telefon, kuglepen, papir og vandflaske.
Topskiltet er flytbart og beregnet til folietekst.
Vognene er ergonomisk korrekt udformet for at opnå de bedste køreegenskaber. Den har kørt mange kilometer på mange forskellige biblioteker.
Læs citat fra Hvidovre Bibliotek nedenfor.

B 544 x D 597 x H 1380 mm – fås i sort og hvid

Mini Yoo, den lille bogvogn
Denne mindre bogvogn er handy og fiks til opgaver med mindre volumen, den kan bruges i tilknytning til en disk eller et skrivebord. Har de samme låsbare hjul og flytbare hylder i god kvalitet. Her er lagt stor vægt på arbejdskomforten, holdbarheden og fleksibiliteten. Vognen er lav, smal og meget let at håndtere.

B 450 x D 554 x H 1080 mm – fås i sort og hvid

Ring og få et tilbud tel: 8682 3422

”Vi er meget tilfredse med farve og design. Bogvognene er rummelige og vi kan indstille hylderne, til den højde der passer. Vognen kører nemt, hvis den ikke er for tungt pakket. Håndtaget er gennemtænkt i designet, da du kan vælge, at holde vandret eller lodret, eller at skubbe vognen sidelæns, efter behov.
Bogvognene har holdt til daglig brug i nogle år nu, og er stadig pæne at se på.
Desuden kan vi tilføje, at designet gør, at de er nemme at stille af vejen på lidt plads, da de kan stå tæt og alligevel nemt trækkes frem igen.”

Citat fra Hvidovre Bibliotek