Vi skal passe på hinanden i denne tid med fare for smitte og corona.

Modul RS hjælper med at gøre Danmark sikker ved, at tilbyde en række produkter som sætter hygiejnen i front. Vi skal holde afstand og spritte hænder på biblioteket og andre steder hvor folk mødes. Det bliver helt sikkert noget, som vi vil tage alvorligt og være opmærksom på, i lang tid fremover. Derfor har Modul RS designet en gulvstander til håndsprit, der er solid og som kan holde til offentlig brug i mange år. Standeren er enkel og let at anvende og den fås i to farvemuligheder. Designprintet kan udskiftes, hvis man ønsker at ændre det grafiske udtryk og vi vil gerne være behjælpelig med at designe det specifikt til jeres bibliotek.

Hygiejne Stationen fås i hvid eller sort så den passer til det øvrige inventar, den kan placeres i foyeren til biblioteket evt. ligeud for indgangen, så den er synlig for alle brugere.

Stationen kan købes inkl. spritdispenser og drypbakke, men man kan også vælge kun at købe Hygiejne Stationen og bruge egne spritdispensere, som skrues på bagvæggen.

Størrelse på Hygiejne Station: 300 x h1600 mm. Fod: 350 x 400 mm. Vælg farve hvid eller sort.

Pris for Hygiejne Station uden spritdispenser og drypbakke:        1.675,- kr. eks. moms, miljøomk og fragt.

Se vores Hygiejne Stationer nedenfor med designprint der fanger opmærksomheden og gør det let at højne hygiejneniveauet for alle.

 

Afskærmning er vigtig ved infodiske og arbejdspladser hvor der ikke kan holdes afstand mellem medarbejderen og borgeren. Vi tilbyder en meget enkel afskærmning som ophænges i loftet og svæver over bordkanten – her kan laves en afstand over bordet, så man uden videre kan stikke bøger ind under afskærmningen. Pakken er inkl. wire til ophæng á 2 m.

Størrelse på klar akryl afskærmning: 750 x 1000 mm.

Pris for Afskærmning inkl. wire:      475,- kr. eks. moms, miljøomk og fragt.