Modul Retail Solutions A/S arbejder stategisk med design af biblioteksinventar & borgerservice – og udfører totalindretninger.

Vores 53 års erfaring gør os gode til at løse dine udfordringer inden for design og indretning – biblioteksindretning. Vi udfører specialdesign – med øje for prisen – men vi vil og kan ikke konkurrere med den billigst pris på markedet – vi er stolte af vores gode kvalitet og vores danske leverandører.

Vi udvikler koncepter og ser på helheden med andre briller, end dig, som har din daglige gang i biblioteket – vi agerer som brugeren eller borgeren. Vi vil gerne på banen fra start, – det betaler sig at få en god start, og bibeholde engagement og overblik under hele projektet -ellers kan man let gå død i “for mange bolde” som ikke kommer længere end på tegnebrættet. Vi udfører projekter fra ide til færdigt produkt… eller rumindretning.

Vi udfører konsulentbistand, opmåling, kundebesøg, AutoCad tegninger, planer, 3D visualiseringer, præsentationer, projektering, problemløsninger, materialevalg, workshops, grafisk design, skilte, billeder, fotostater, montage i Danmark og Norden samt produktion af de endelige møbler og forsendelse.

Vi er eksperter i biblioteksindretning.
Indret med omtanke…det gør vi!

Modul Retail Solutions A/S tilbyder kreativitet – design – analyse – adfærdsdesign og nudging udvikler og specialdesigner unikke indretningsløsninger og design i god kvalitet. Vores rumdesign indbefatter gode grafiske løsninger og lyssætning, som i den grad også er med til at perspektivere oplevelsen af rummet. Vi tager vare om både funktionalitet, æstetik og den gode proces. Vi arbejder med rumdisponering, adfærd, logistik, fysisk arbejdsmiljø, kommunikation og gør det med en professionel og udfordrende dialog.

Vi tilstræber at agere udforskende og innovativt i ethvert projekt vi arbejder med. Vi skaber rum med personlighed – vi giver plads til forandring og ser Jeres rum med nye briller – sætter os i brugerens, borgerens eller kundens sted.

Når du ringer til os, så kan vi hjælpe med alt fra levering af produkter fra vores katalog, design af nye ideer, opmåling af rum, ideudvikling, optegning i AutoCad eller 3D visualiseringer af små ting og totalinidretninger, præsentation, konsulent ved byggeri, dialog, kontakt til leverandører, indkøb af møbler, projektering, totalindretninger, grafiskdesign, foliedesign, skiltning og projektering af store som helt små projekter
Vi bestræber os altid på at få funktionalitet og æstetik til at følges ad hele vejen.

Vi kan med 53 års erfaring sikre dig, at vi kan styre hele indretningsprocessen og projektfasen, fra ideudvikling til et færdigt projekt som fungerer optimalt! Vi står for projektering, produktion, levering, montage og vi har erfaring med at udføre byggeledelse og tilsyn.

Ring til os og få en snak, om dine behov og udfordringer, eller bestil nogle af vore produkter i kataloget.

Første møde er gratis – resten er alle pengene vær’!

Se et link til en totalindretning her.